Hai hui - Salina Turda

A venit randul sa ne punem iar la drum, in alta formula, cu alta Furie Alba, dar cu acelasi chef de plimbareala si voie buna.

Pe lista mea noastra - Salina - in asteptare de cam multa vreme, desi plecasem de cateva ori bune la drum spre Turda, mereu amanam si acceleram spre Cluj, duminica in schimb nu ne-am mai abatut de la plan si am pornit la drum, destinatia: Salina Turda. 

Am platit cei 15 lei/pers. contravaloarea biletului, am facut o poza sa avem planul de bataie la indemana (nu ca am fi avut nevoie de el) si doi cate doi = 4, am coborat usor usor. Am optat la scari, pentru ca inca suntem tinerei si nu se merita sa pierdem timpul stand la coada in asteptarea liftului.

Ce sa zic, la prima vedere toti 4 am fost placut impresionati, noi si chinezii ce mai pozam, treptat treptat cand am ajuns in Mina Terezia, langa lac in cor am ajuns la concluzia ca nu-i cine stie ce...ca dehhhh "vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca-s amari", la fel si noi. 
Pana sa ajungem acolo ne enervam si faceam ca trenu' cand auzeam pareri gen "o gaura", iar la nici o ora de plimbareala prin salina comentam ca "doar atat....pffff...". Cert este ca anul acesta am zis ca o sa-mi organizez aniversarea in salina, nu stiu care e motivul pentru care mi-as dori asta, cert este ca pentru moment am doar 3 invitati pe lista. :))

Acum ramane sa mergem si la Praid, ca sa avem termen de comparatie...
Va las cu cateva poze surprinse prin ochiul meu critic si cu totusi sa stiti ca nu strica o plimbare prin salina, poate voua o sa va placa mai tare.

Enjoy!!!

 


Mina Terezia + lacul fara lebede.


"Tavanul"


 





Am vrut sa o fur sa-mi pun piatra la inel...dar am fost "prinsa in flagrant" si am fost nevoita sa renunt.

Comments