Meşterul Manole vs Dorel cel meşterel

În ţara lui Papură Vodă e mai bine să te ferească cel de sus să ai o problemă tehnică şi să fii nevoit să apelezi la instalatorul şef, Dorel cel Meşterel sau la te mai miri ce inginer cu studii la Oxford.

Ca ori ce centrală termică de pe această planetă când ai o problemă cu ea nu te aştepta să fie vara, ci logic IARNA, pe principiul vara îţi faci sanie şi iarna car. Iarna te gândeşti la ce aer condiţionat să-ţi achiziţionezi pentru viitoarea vară toridă nu să te apuci de schimbat centrale termice.

Aşa cu doamna centrală, a cedat eroic după inundaţii repetate. Meşterul Dorel a pus verdictul clar după ce s-a chinuit foarte mult - ALTA NOUĂ!!! ALTĂ CENTRALĂ!!!

Cum un astfel de răspuns nu se ia în calcul decât după lungi dezbateri şi consultarea a cel puţin încă unu - doi specialişti s-a ajuns la concluzia că centrala necesită schimbarea unei piese. Iniţial era vorba de schimbarea unei piese, foarte rare, foarte scumpe care nu merita efortul. La final piesa scumpă şi foarte rară era o garnitură cât un bob de orez.

Acum centrala e ok, se pare că îşi doreşte să lupte pentru viaţa ei şi uite asa mai trece o iarnă.


Garnitură cea uzată e din alta poveste e doar pentru a evidenţia micuţa piesă care a fost schimbată





Comments