Update - rapita si rasfatata

O laud eu ca e a mea si pentru ca pot....toti o intreaba rochile ti le-au dat tie????? Dar cum a fost defapt????
Hai ca va arat eu, am primit azi un link si pentru inca stiu parola (abuzez) si va impartasesc ziua ei de rasfat....

"Nicoleta, o tanara din Sibiu, cea mai recenta victima a rapitorilor Lenor Parfumelle, simtea ce o asteapta in universul in care avea sa fie rasfatata pentru o zi. Poate ca asta a fost motivul pentru care, inca inainte de a se urca in luxoasa limuzina care a purtat-o prin lumea Lenor Parfumelle Magnifique, a ales sa-si inchida telefonul mobil pentru ca nimeni si nimic sa nu-i abata gandurile de la ziua ei de desfatare.
Pentru a incepe ziua in lumea Magnifique cat mai relaxata si mai fresh, asa cum ii sta bine unei dive, Nicoleta a fost dusa mai intai la un luxos salon de spa. Surpriza a fost ca cei de-aici i-au pregatit un tratatament complet, un ritual spa cu ulei cald aromatic, pietre vulcanice calde, aromoterapie si cromoterapie.

A urmat o sedinta de make-up, numai buna pentru a-i pune Nicoletei in valoare trasaturile fetei, improspatate de aromele si senzatiile spectaculoase de care se bucurase cu numai cateva minute inainte, in intimitatea cabinelor de la spa.

Noua “varianta” de Nicoleta, asa cum chiar ea a admis ca se simte la plecarea din salonul de spa si make-up, a fost dusa apoi de rapitorii Lenor Parfumelle la un pranz delicios intr-un rafinat restaurant cu specific frantuzesc.

Terrine de foie gras, rata cu portocale si deliciosul desert mousse au chocolat, un adevarat meniu-ritual pentru divele Parisului, toate atent preparate, i-au bucurat simturile si au facut-o pe Nicoleta sa simta magia bucatariei frantuzesti de mare clasa. Iar pentru ca senzatiile sa fie totale, Nicoleta a participat la o degustare de vinuri speciale frantuzesti, vinuri de colectie care impodobesc mesele cunoscatorilor si exigentilor francezi.

Calatoria de vis in lumea luxului nu se putea termina mai frumos pentru tanara noastra pasionata de moda decat in atelierul unui cunoscut designer. Aici, coplesita de eleganta si rafinamentul creatiilor care impodobeau intregul atelier, femeia transformata de Lenor Parfumelle intr-o diva demna de catwalk a incercat cateva tinute extravagante, in ton cu luminile si stralucirea lumii Parfumelle Magnifique.

Doua tinute negre minunate si extravagante, de seara, din care una ii punea Nicoletei in valoare superbele picioare, o rochie rosu aprins cu spate si maneci din voal si o tinuta clasica si rafinata intr-o nuanta de crem au fost alese pentru o sedinta foto ad-hoc care nu va fi uitata prea curand de aleasa Lenor Parfumelle Magnifique.

Si pentru ca seara sa-i fie cu adevarat divina, rapita a primit in dar de la designer-ul pe care l-a vizitat un sal dintr-un material extreme de fin, impreuna cu indemul indraznet de a-l purta “oricum, dar cu personalitate”, asa cum fac femeile inconjurate de luxul si opulenta Parisului.

La despartire, Nicoleta a primit in dar un buchet imens de flori, o esarfa din matase ce purta aroma splendida a lui Lenor Parfumelle Magnifique si o cutie de bomboane fine care sa-i aminteasca de placerile lumii in care a fost rafatata pentru o zi.

“Le recomand tuturor prietenelor sa se inscrie in concurs si nu le ramane decat sa spere ca vor fi rasfatate. Nici nu-si pot imagina cat de frumos poate fi. E superb”, a spus Nicoleta, la finalul calatoriei de vis in lumea Magnifique."

Stiu ca inca asteapta oficial pozele de la rapitorii ei si mai stiu clar ca nu le-ar fi pus aici.....don't kill me, pls....


By Intrusu'

Comments