La multi ani Alecs!!!

Azi se stie ca e Sf. Alexandru si sper ca se stie ca eu am un Alex (grande) tare drag pe care in mod normal il sarbatoresc azi.
Dar pentru ca ne desparte cativa km (vreo 3000 si ceva) ii transmit pe calea undelor si a fibrei optice (adica Internetului) - LA MULTI ANI!!! Restul dragul meu urmeaza in cateva minute, poate reusim sa purtam o conversatie la telefon ca doar esti grande.

Despre numele Alexandru (de pe niet) - este de origine greaca si are semnificatia de a apara, a proteja. Numele de Alexandru provine de la grecescul Alexandros care inseamna protector al barbatilor sau al oamenilor si este format din cuvintele "alexo" care inseamna a apara, a proteja si "andros" care inseamna barbat, om...etc.etc.

Despre numele Alexandru (dupa spusele unei bune prietene) - "doamneeeeeeeee toti baietii cu numele asta sunt pui de dlac, cei mai rai, cei mai obraznici, crezi sau nu de la nume se trage, sora-ta alt nume n-a gasit." Ba da si Stefan ca e nascut pe 28 decembrie.

Despre numele Alexandru (dupa spusele matusii - io) - un nume mai potrivit pentru minunea mea nu se putea si sa se retina el este Alecş, e grande si guapo. Sa traiesti multi ani frumosi si sanatosi.

Comments