Review - Haine parfumate si catifelate cu Silan Soft & Oils de la #buzzsilan

In cadrul campaniei BUZZstore am primit pentru balsamul de rufe Silan Soft & Oils, mai exact balsamul inovator din gama premium care contine uleiuri pretioase parfumate.

De ceva vreme am renuntat la vechiul detergent si am incercat unul bio - lichid (detergentul pudra ramane istorie). Spre deosebire de clasicul detergent, cel bio nu contine chimicale, soda si alte substante care imi provocau tot felul de iritatii, doar ca nu are niciun parfum...hainele sunt curate, dar nu au un miros anume. A nu se intelege ca am renuntat la clasicul detergent forever, am grija ca anumite haine sa le spal cu cel bio...plus viitorul bebe trebuie sa aibe terenul pregatit.

Atunci cand am primit provocarea din partea #buzzstore sa testez balsamul SILAN SOFT & OILS in cadrul campaniei #buzzsilan am fost incantata. Asa aveam sa vad cu ochii mei, mai bine spus cu nasul meu, daca chiar e un produs de calitate. Stim cu totii ca orice detergent are un miros intens de floricele sau ceva de genul, al meu nu.



Asa cum spuneam balsamul Silan Soft & Oils din gama premium, contine uleiuri pretioase si ii dau o nota aparte. Daca vrei sa te bucuri de haine minunat de moi si parfumate pe o durata lunga de timp datorita formulei sale de ingrijire a tesaturii iti recomand sa-l incerci, nu vei fi dezamagita.



L-am testat intens in ultima vreme, indiferent de haine, albe sau colorate, de lana sau matase, lenjerie de pat, prosoape, camasi sau pantaloni, ba mai mult cum am trecut de la hainele de iarna la cele de primavara am folosit balsamul la gecuta de iarna, iar acum de cate ori deschid dulapul sunt intampinata de o mireasma placuta.

De obicei usuc hainele in balcon, iar imediat ce le scoteam din masina de spalat aveau un miros placut dar nu persista. Acum nu doar ca persista dar hainele sunt moi si placute la atingere. 

Formula sa de ingrijire a tesaturii permite o absortie rapida si face hainele moi si parfumate pentru o lunga perioada de timp.

Noua gama este disponibila in trei variante:

- Silan Soft & Oils Gold – parfum delicat de vanilie, combinat cu note lemnoase senzuale si flori pretioase.
- Silan Soft & Oils Purple – amestec oriental cu note pretioase de santal 
- Silan Soft & Oils Blue – parfum captivant cu note fructate, echilibrate de note lemnoase seducatoare

Cateva ponturi:

- Daca te grabesti sa ajungi la birou si bluza sau camasa are cute, agata camasa pe un umeras, porneste uscatorul de par si in miscari circulare usuci camasa, ca prin minune cutele dispar. Secretul consta in hainele spalate cu un balsam de calitate.

- Daca vrei sa schimbi mirosul din casa, dulap sau chiar la birou, inmoaie un servetel de hartie in balsamul Silan, apoi aseaza-l intr-un suport de sticla fara a-l acoperi, eu mi-am adus la birou si acum toti se intreaba ce parfum de camera folosesc. Niciunul, balsam de rufe as zice...greu m-au crezut ca e atat de eficient si ca odorizant de camera.

Apropo, eu le-am dat colegelor si mamei sa-l incerce, au fost foarte incantate. 


imagine din campania Silan desfasurata de buzzstore.ro, O mamica incantata!!!


Tu ce balsam folosesti?!?




Comments