Fără spoilere, doar recomandări - Seriale și filme

În ultima vreme pe lângă citit, colorat, plimbat cățel etc. am vizionat și o tonă de filme, seriale și iar filme.
Nu mai zic că în vacanța de iarnă, am vizionat tot ce înseamnă film pe tema Christmas, mai exact gagicuță simpluță care ajunge la curtea regală (parcă prea multe filme care au ales locația Peleș și Castelul Cantacuzino) și ajunge să se mărite cu prințul, care normal e un bunoc tinerel, văduv, toate într-un decor mirific, multă zăpadă și voie bună.

Pe scurt am stors HBO GO și Netflix la maxim, nu degeaba prima lună e gratis. PONT!


Primul serial care mi-a făcut cu ochiul pe HBO GO a fost Marile miniciuni nevinovate (Big little lies - 2017)  are o super distribuție: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Zoë Kravitz. O dramă despre trei mame din nordul Californei, care au o viață perfectă dar toate se cam strică când se ajunge la crimă, finalul e demențial. Aștept cu nerăbdare sezonul 2.

H

Pe Netflix am vizionat the fucking Peaky Blinders (2013), vestita bandă de vagabonzi, care a făcut istorie în Anglia - Birmingham prin anii 1919. Tommy Shelby (Cilian Murphy) liderul găștii și firul poveștii e musai de urmărit, o să vă placă - pinky promise. Iar mătușa Polly (Helen McCrory) e prea tare să n-o iei ca exemplu.
Încă un lucru de ținut minte - coloana sonoră - priceless:


Peaky Blinders OST - Red Right Hand (Nick Cave And The Bad Seeds)



Dacă nu vă place sus 2 degețele, vi le rup!!!

Și acum să trecem la 2 dintre filmele văzute care mi-au atras atenția:





Primul The Invisible Guest (titlu original Contratiempo - 2016)  un thriller amețitor, cu multe răsturnări de situații, care te va ține în suspans până la final. Un mic sfat - atenție la detalii!!!
Nu vreau să vă stric pofta de vizionat dar acest film spaniol - e musai de văzut. Ce faci când ești tânăr afacerist, prosper, tătic de fetiță cu o soție frumoasă, omul anului și într-o clipă ajungi să pierzi totul? Nu-ți rămâne decât ajutat de avocați să găsești portiță spre libertate. 
De la adulter + accident (cu una bucată mort) până la o altă crimă e doar un pas, dar ce te faci dacă totuși se ajunge mai departe și mai departe...și tot așa.




Al doilea film, tot spaniol (pură coincidență), Boy Missing (titlu original Secuestro - 2016) are o poveste clasică de răpire eșuată, un băiețel inventiv, posibilă crimă, urmărire, evadare și mai vedeți voi. Dar cu happy end.


De serialul Povestea Cameristei sezonul 2 nu vă zic nimic, atât doar că-l aștept.

Vizionare placută și lăsați o recomandare că nu strică!!!




#serialesifilme 

Comments